Welkom bij KeukenhofđŸŒ·

Hej allihopa! Hoppas allt Àr bra med er!

Jag har varit vĂ€ldigt upptagen (och kommer att fortsĂ€tta vara sĂ„hĂ€r tills alla tentor Ă€r skrivna😅). Det kĂ€nns som att det var lÀÀÀÀngesen sedan jag uppdaterade er, sĂ„ dags för ett nytt inlĂ€gg tĂ€nkte jag!

Är man i NederlĂ€nderna under april-maj mĂ„nad sĂ„ finns det nĂ„got man inte ska missa. Vet du vad det Ă€r för nĂ„got? Jo, det Ă€r att Ă„ka till Keukenhof, en blomsterpark dĂ€r speciellt ligger massa fina tulpaner.

Keukenhof Àr inte bara NederlÀndernas vackraste tulpanpark utan en av vackraste trÀdgÄrdar i hela vÀrlden! Den ligger lite utanför en stad som heter Lisse i NederlÀnderna. FrÄn i slutet av mars till mitten av maj finns det sÄ kallat blomsterfestivalen och det Àr verkligen nÄgot som man inte bör missa nÀr man Àr i NederlÀnderna.

Jag har varit i Keukenhof en gĂ„ng nĂ€r jag var vĂ€ldigt liten men jag ville verkligen komma tillbaka nu nĂ€r jag Ă€r Ă€ldre, sĂ„ att besöka Keukenhof fanns redan i min bucket-list📑

Tack Gud sÄ var det ett fint vÀder ocksÄ sÄ hÀr kommer lite bilder av mig! Enjoooy!

Men wow, super moi! (”moi” = fint)
Hur Ă„ker man dit?

Först vill jag sÀga att det Àr enkelt och billigt att Äka till Keukenhof. IntrÀdesbiljetten kostar 19,50 euro för vuxna över 18 Är. Jag Äkte dit nÀmligen med buss och det var jÀttesmidigt.

Keukenhof har olika tema varje Ă„r

De har egentligen Keukenhof Boulevard, Ă„rlig blomsterparad som gĂ„r igenom hela Keukenhof vid ungefĂ€r kl 15.30-16.30. Obs att det Ă€r sjukt mycket folk sĂ„ om du inte gillar crowded-stĂ€lle rĂ„der jag att istĂ€llet stĂ„ vid starten av paraden i Noordwijk Boulevard (ca kl 9), eller i mitten av paraden i Haarlem central. Du fĂ„r gĂ€rna kolla mer sjĂ€lv nĂ€r det nĂ€rmar sig dĂ„ schemat kan Ă€ndras…!

Vill du veta mer?

HÄR hittar du mer info kring parken!

Okej det var allt för den hÀr gÄngen! NÀsta inlÀgg kommer nog efter mina sista tentor innan jag Äker hem, men det finns lite mer som jag vill dela med er sÄ stay tuned!

Ta hand om er sĂ„lĂ€nge!đŸ€—

1 kommentarer

Doris

Doris

Thanks for finally writing about > Welkom bij KeukenhofđŸŒ· - Studera utomlands googletest

Relaterade inlÀgg