Om bloggen

I denna blogg får du följa några av de KI-studenter som studerar utomlands just nu. Studenterna delar med sig om hur vardagen och studierna ser ut i sina nya hemland. De delar även med sig av tips och vad du som är intresserad av att studera utomlands behöver tänka på så som förberedelser och annan planering.

Studenterna som bloggar kan gå antingen något av våra grund utbildningsprogram eller globala masterprogram därför är det blandning av nationella och internationella studenter som några skriver på svenska och några skriver på engelska.

Vill du ha information om hur du går tillväga för att söka utbytesstudier som student på KI, besök https://utbildning.ki.se/studera-utomlands !

Ska du på utbyte och är intresserad att blogga?

Är du en kreativ student med intresse för foto och att skriva och ska åka på utbyte under din studietid på KI? Ta chansen att dela med dig av dina erfarenheter här på studera utomlandsbloggen! Skicka in din ansökan där du berättar vem du är, om dina studier, vart du ska på utbyte och varför du vill blogga för oss.

Ansökningsperioderna är följande:

Ska du på utbyte under vårterminen 2023, ansöker du som bloggar 28 november – 12 december 2022.

Ska du på utbyte under höstterminen 2023, ansöker du som bloggar 1 – 14 maj 2023.

Ansökan skickas till ki-student@ki.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!😀

Foto: Liza Simonsson