En avslutning på detta kapitel av utbytet…

Det är med en varm och nostalgisk känsla i hjärtat jag skriver detta sista inlägg på studentbloggen. Mitt utbytesäventyr i den fantastiska staden Barcelona i Spanien är nu över, och jag kan med säkerhet säga att dessa månader har varit de mest minnesvärda i mitt liv. Som universitetsstudent har jag fått möjligheten att inte bara utvecklas akademiskt, utan även att utforska en ny kultur och skapa relationer med olika härliga människor.

Att vara en del av den livliga atmosfären i Barcelona har varit en upplevelse utöver det vanliga. Staden bjuder på en perfekt kombination av rika historiska rötter, moderna arkitektur och en fantastisk energi som är svår att beskriva med ord. Varje plats jag besökte hade sin egen unika berättelse att berätta.

Examensarbetet på Universidad de Barcelona har utmanat mig på alla sätt och vis. Jag har fått möjligheten att dyka ner i ämnen jag är passionerad för, lärde mig väldigt mycket från mina misstag på labbet, och lära känna underbara människor från hela världen. Den akademiska miljön i Barcelona är levande och dynamisk, vilket främjat mitt lärande och gett mig en djupare förståelse för vad jag potentiellt skulle vilja jobba med i framtiden, NEUROVETENSKAP😝

Men det är inte bara studierna som har präglat min tid här. Utbytet har också gett mig chansen att stärka min självständighet och förmåga att anpassa mig till nya situationer. Att bo i en annan kultur har utmanat mig att tänka utanför min komfortzon och öppnat mina ögon för nya perspektiv och idéer.

Viktigast av allt har utbytet gett mig möjligheten att träffa fantastiska människor från hela världen. Vänner som jag definitivt kommer besöka för framtidsresor. Vi har skapat otroligt många minnen tillsammans, delat skratt och utmaningar, och växt tillsammans som individer. Att ha dessa människor vid min sida under min tid i Barcelona har gjort upplevelsen ännu mer magisk och ovärderlig.

Till er som har följt min resa på denna blogg, tack för att ni har varit med mig på denna fantastiska resa.

Nu när jag avslutar mitt utbyte så känner jag mig både tacksam och inspirerad. Tacksam för alla de erfarenheter och möjligheter jag har fått, och inspirerad att fortsätta utforska världen och utmana mig själv. Utbytet har inte bara gett mig en ny syn på världen, utan även på mig själv och mina egna förmågor.

¡Adiós chicos! 🕺🏻💃🏻

0 kommentarer

Relaterade inlägg